Dekbedovertrek 260×240

Ben je online op zoek naar een dekbedovertrek van 260×240? Als je wat langer bent dan de gemiddeld is het vaak lastig om een passend bed te vinden, en als je deze dan hebt gevonden moet je ook nog een bijpassend dekbedovertrek vinden. Een dekbedovertrek van 260×240 centimeter is minder gangbaar dan andere formaten van dekbedovertrekken, want de meeste dekbedovertrekken zijn 220 centimeter lang. Gelukkig vergelijkt Bedovertrekken.nl het aanbod aan dekbedovertrekken van verschillende aanbieders waardoor je toch ineens een zeer gevarieerd aanbod terug vindt in deze maat!

Lits Jumeaux XL
  • Kleur

  • Materiaal

  • Stijl

  • Sortering

40 producten gevonden

Dekbedovertrek 260×240, geen gangbare maat

Een dekbed is altijd breder dan de breedte van het bed, en vaak ook langer. Dat komt omdat je wat meer materiaal nodig hebt om je te bedekken als je in bed gaat liggen. Zou het dekbed net zo breed zijn als het bed, dan is de kan groot dat het dekbed je niet helemaal bedekt. Dekbedovertrekken zijn altijd precies even groot als de standaard dekbed formaten. En dat is waar het lastig wordt als je lang bent. De standaardmaten zijn gewoonweg te kort. Daarom zijn er speciaal voor lange mensen lange dekbedden en dekbedovertrekken van 240 centimeter lang.

Een lekker groot dekbed voor een kingsize bed

Op een kingsize bed heb je lekker de ruimte om comfortabel te slapen, zeker als je lang bent. Een king-size bed of lits-jumeaux heeft standaard de afmeting van 200×200 centimeter. Er zijn ook kingsize bedden voor lange mensen, deze zijn 200×220 centimeter. Dan heb je net wat meer lengte om echt languit te kunnen liggen. Samen met een dekbedovertrek van 260×240 kun je ook als je wat langer bent toch lekker slapen. Op deze website kun je daarom ook dekbedovertrekken vinden in deze minder gangbare lengtematen.

Een comfortabel dekbedovertrek 260×240 voor lange mensen

Voor een goede nachtrust heb je niet alleen een dekbed met bijpassend dekbedovertrek nodig wat bij je bed past en lang genoeg is om comfortabel onder te kunnen slapen. Ook het materiaal moet prettig aanvoelen. Voor dekbedovertrekken worden meestal materialen gebruikt als satijn, katoen, flanel en linnen. Al deze materialen hebben hun eigen specifieke eigenschappen. Flanel is bijvoorbeeld wat warmer wat wel prettig is in de winter, satijn voelt prettig aan op de huid, en biologisch katoen bevat geen chemische toevoegingen wat ideaal is voor mensen met allergieën. Kies dus het materiaal wat jij aangenaam vindt voor je dekbedovertrek 260×240.