Dekbedovertrek 240×220

Een dekbedovertrek van 240×220 centimeter is ideaal om lekker samen onder te slapen en wordt veel gebruikt voor grote bedden van minstens 160 cm breed, deze worden ook wel lits jumeaux genoemd. Je moet wel eerst op zoek naar een dekbedovertrek wat bij jullie beiden in de smaak valt, een natuurlijk ook bij de sfeer van je slaapkamer past. Gelukkig zijn er online genoeg verschillende dekbedovertrekken te vinden, zodat jullie vast snel zullen slagen. Want wat is er nu leuker dan samen wakker te worden onder je knusse dekbed? Op Bedovertrekken.nl vergelijk je honderden dekbedovertrekken van meerdere shops.

Dekbedovertrek 240x220
  • Kleur

  • Materiaal

  • Sortering

493 producten gevonden

Een dekbedovertrek 240×220 voor een koningin

Een dekbedovertrek met de afmetingen 240×220 is geschikt voor een tweepersoons dekbed wat past op een lits-jumeaux. Dat is een bed met afmetingen van 160x 200 cm, en is qua afmetingen vergelijkbaar met een queen size bed. Doordat het dekbed een stuk breder en iets langer is dan het bed kunnen jullie allebei warm slapen. En ook als je iets langer bent zal je toch warme voeten hebben. Het dekbedovertrek van 240×220 past precies om het dekbed en zal het daardoor goed op zijn plaats houden.

Een tweepersoons dekbed voor elke stijl

Een tweepersoons dekbedovertrek uitzoeken is iets waar je waarschijnlijk samen wilt uitzoeken. Wat voor stijl of kleur je mooi vindt is erg persoonlijk. Tweepersoons dekbedovertrekken kun je krijgen in effen kleuren, met grafische patronen en met mooie prints. Gelukkig is er zoveel keus als je op zoek bent naar een dekbedovertrek van 240×220 centimeter dat jullie vast wel een overtrek gaan vinden die je allebei leuk vindt.

Keuze in verschillende materialen dekbedovertrek

Afgezien van voorkeuren voor patronen en kleuren heb je misschien ook een voorkeur voor het materiaal waar het dekbedovertrek van is gemaakt. En als de een het altijd koud heeft en de ander het altijd warm, zal je toch een compromis moeten vinden. Dekbedovertrekken worden in diverse materialen gefabriceerd. Flanel is bijvoorbeeld lekker warm in de winter, maar sommige mensen vinden flanel te warm voor in de zomer. Een goed compromis is een dekbedovertrek van zijde. Zijde is namelijk warm in de winter, maar koel in de zomer.