Dekbedovertrek 260×220

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek 260×220? Een dekbedovertrek van 260×220 is ideaal voor een lits-jumeaux XL. Dit wordt ook wel een king-size bed genoemd. Met zo’n groot oppervlak kan je met dit dekbedovertrek heel snel een make over realiseren in je slaapkamer. Door een nieuw dekbedovertrek krijgt je slaapkamer meteen een hele andere uitstraling. Een king-size bed overtrek is echt een fashion statement in je slaapkamer. Ben je benieuwd wat de laatste trends in dekbedovertrekken zijn? Hieronder lees je alles over de laatste trends in dekbedovertrekken.

Dekbedovertrek 260×220 - Lits Jumeaux XL
  • Kleur

  • Materiaal

  • Stijl

  • Sortering

670 producten gevonden

Mysterieuze nachten met Red Earth

De eerste trend deze winter is ‘Red Earth’. Deze trend is warm, aards en mysterieus. Het ‘Red Earth’ thema combineert verschillende warme rood tinten met zwart, bruin, goud en donker paars. Kies een dekbedovertrek met een mooie donkerrode print en combineer het met kussenslopen in diep bruin en goud. De trend neemt je mee naar een sprookje van Duizend-en-een-nacht en als je in slaap valt onder je dekbedovertrek 260×220, lijkt het net of Sheherazade niet de Sultan, maar jou een verhaal in je oor fluistert.

Basic Brown, de sfeer van een klassiek Engels landhuis

De tweede trend is ‘Basic Brown’, en deze trend brengt de sfeer van oude Engelse landhuizen naar je slaapkamer. Bruin is weer helemaal terug dit jaar, en ook de slaapkamer hult zich in bruintinten. Kies voor combinaties van subtiele bruine ruiten, effen bruine aarde kleuren en romantische bruine bloemenprints. Met een dekbedovertrek 260×220 in deze kleuren zal je heerlijk in slaap vallen en uitgerust wakker worden.

Gedurfde prints voor een totaal andere look

De laatste trend zijn grote gedurfde prints op een dekbedovertrek, een zogenaamd statement print. Denk hierbij aan grote bloemen, uitbundige jungle prints, levensechte reptielenhuid prints of een gedurfde luipaardprint. Met een dekbedovertrek 260×220 in zo’n bonte print krijgt jouw slaapkamer meteen een heel ander karakter.