Dekbedovertrek 200×220

Zoek je een mooi dekbedovertrek van 200×220 centimeter? Dan ben je op zoek naar een overtrek voor een 2-persoonsbed met een iets langere lengte, namelijk 2.20 t.o.v. de gebruikelijke 2 meter. Je kunt op het internet zoveel leuke dekbedovertrekken vinden dat het gewoon lastig is om te kiezen.

Er zijn dekbedovertrekken te vinden in verschillende prints en verschillende materialen, of dekbedden in specifieke thema’s. Of kies je voor een effen kleur van een mooi materiaal? Er is altijd wel een perfecte match dekbedovertrek te vinden voor jouw slaapkamer interieur! Laat je inspireren op Bedovertrekken.nl, filter de stijlen en kleuren waar je naar op zoek bent en wie weet slaap jij binnenkort onder je favoriete bedovertrek!

200×220 - Dekbedovertrek
  • Kleur

  • Stijl

  • Materiaal

  • Sortering

510 producten gevonden

Dekbedovertrek van 200×220 voor een twijfelaar

Een dekbedovertrek van 200×220 centimeter is een overtrek voor een dekbed voor één of twee personen. Een dekbed met deze afmetingen past op een twijfelaar of op een maxi eenpersoonsbed. Voor een lits-jumeaux is dit overtrek net niet breed genoeg. Als je er met z’n tweeën onder zou slapen zou waarschijnlijk één van de twee ’s nachts wakker worden zonder dekbed. Een dekbedovertrek van 200×220 past precies om het dekbed met dezelfde maat. Daardoor blijft je dekbed op de juiste plek in de hoes zitten en kun je heerlijk slapen.

Trendy dekbedovertrek van 200×220

Je weet welke maat dekbedovertrek je nodig hebt, nu nog een dessin dat je mooi vindt. Dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in allerlei modieuze patronen en kleuren. Zo kun je voor een vrij tijdloos slaapkamer interieur kiezen wat je een mooi modieus accent geeft met een dekbedovertrek. En als je niet kunt kiezen, dan koop je er toch gewoon een paar? Dan kun je lekker variëren.

Dekbedovertrekken in verschillende thema’s

Als je een dekbedovertrek van 200×220 zoekt voor jouw slaapkamer, dan kun je er ook voor kiezen om hoezen in verschillende thema’s te kopen. Wat dacht je van dekbedovertrekken met dierenprints, romantische dekbedovertrekken of dekbedhoezen met landenthema’s? Je kunt ook regelmatig wisselen van thema met je dekbedovertrekken. Met elke week een ander thema kun je de wereld rondreizen vanuit je eigen bed.